Pyökkipolku

Pyökkipolku

otsikkokuva otsikkokuva

Muuta

Kasvatus

Emme pidä kasvateistamme tallin sivuilla listaa, mutta kasvatimme löydät Virtuaalisen ratsastajainliiton listalta. Tallillamme ei ole käytössä kasvatusliitettä ja kasvattiemme nimet pyritään pitämään yksiosaisina. Tilausvarsat ja astutuspyynnöt käydään lävitse tapauskohtaisesti. Myynnissä olevat kasvattimme löydät täältä.

Myyntiehdot:
-Hevonen rekisteröidään Virtuaaliseen ratsastajainliittoon. Kasvattajaksi merkitään Pyökkipolku PYOK2816 ja
Veera R. VRL-10735.
-Hevosen osoite pidetään ajantasalla sen Virtuaalisen ratsastajainliiton profiilissa.

Veeralle on myönnetty 17.05.2021 Yhden tähden kouluhevoskasvattaja-palkinto.

Muut eläimet

Tallialueellamme voit törmätä vapaana kulkeviin kissoihimme ja Veeran toimistossa kaneihin. Päätallilta kun lähdet kävelemään pikkutallin ja maneesin ohi, pääset pieneen vanhaan navettaan, jossa asuvat muut eläimemme. Myös muut eläimemme ovat tarjolla jalostukseen pieni muotoisesti. Eläimiin pääset tutustumaan enemmän tästä ja Veeran koiralaumaan kennel Kernaksessa.

Talliltamme onkin mahdollista saada luomukananmunia ja raakamaitoa. Lampaanvillaa meillä ei ole muille jakaa, sillä hyödynnämme omien hevostemme jalkakääreisiin lampaastamme tulevan villan. Aasimme ja poromme on mahdollista saada esiintymään tilaisuuksiin.

Nippelitietoa

Parhaat Rate My Pony-pisteet tallissamme on saanut 1241 pisteellä ja 4 Star Prospectilla palkittu Kielokummun Elämänpuu #7751.

Parhaan tuloksen tallistamme Ratsuhevosten laatuarvostelusta on saanut Shenora CE, joka on palkittu Superior Gradella prosentein 82,778 tilaisuudessa XLI.

Tällä hetkellä menestynein kasvattimme on suomenhevosori Kaamosjatsi, jonka omistaa Mari H. Jatsin meriittilistalta löytyy seuraavat: Ch, KTK-II, ERJ-II, KRJ-I, KERJ-I, MEJ-I, VVJ-II, YLA1*, EV-II, KEV-II, KV-II, SV-I, VV-I, Quality & 3 Star Prospect.

Talli-arvostelut

01.12.2021 arvostelijana Bella (VRL-14703)

+ Tasapainoinen värimaailma
+ Selkeät, ytimekkäät tekstit
+ Hevolistaus ja hevosten sivut toimivat kokonaisuudet
+ Pienet yksityiskohdat (sää, hevosten varustekollaasit jne.)

- Jotkin tekstit voisivat olla kattavampia
- Linkin takaa löytyminen

Pyökkipolku on selkeä ja tasapainoinen kokonaisuus, jota on helppoa selata. Tekstit ovat ytimekkäitä ja tarpeellisen tiedon antavia, värimaailma on tasapainoinen. Hevoslistaus sekä hevosten sivut ovat toimivia kokonaisuuksia ja järkeviä järjestykseltään. Pienet yksityiskohdat tuovat mukavasti lisää sivuille, esimerkiksi sää ja hevosilla varustekollaaseja ynnä muuta.

Muuta-sivun tekstit voisivat olla hieman kattavammat, vaikka kaikki tarpeellinen niillä onkin tälläkin hetkellä mainittu. Lisäksi esimerkiksi eläimet voisi esitellä suoraan sivulla, eikä niin, että ne löytyvät kuvalinkin takaa (saattaa helposti jäädä huomaamatta). Eläinten esittely on kuitenkin kattava ja siisti.

09.11.2021 kehujana Alexiina C. (VRL-02207)

Pyökkipolku on aina ollut niin kotoisa, tuttu ja turvallinen jollain tapaa. Nimikin on mielestäni samaan aikaan persoonallinen ja kuitenkin yleiseen muottiin sopiva - win-win situation, siis. Ulkoasu on rauhallinen, kaikki toimii kuten pitää ja selailu on helppoa. Hevoslistauksessa nuo plussat ovat jotenkin tosi kivat, en tiedä miksi, mutta pidän niistä. Ja hevoslistaus ylipäänsä on mukavasti ja toimivasti toteutettu! Oma suosikkini oli Kenja. Ja Tumppi. Ja oikeastaan Morrikin (Morrin kuvat!!) Voi Puuma...