Kasvatus

Aramorella kasvatus on vasta alussa. Tai no oikeastaan eihän meillä ole vielä yhden ainuttakaan varsaa. Tavoitteenamme kuitenkin on saattaa maailmaan hyvän luonteen omaavia, monipuolisia käyttöhevosia. Pyrimme valitsemaan hevosillemme sopivat astuttavat ja astujat, jonka jälkeen ennen maailmalle lähtö varsat totutetaan normaaleihin hoitotoimenpiteisiin, sekä pyritään totuttamaan niitä erilaisiin ääniin ja kulkuvälineisiin, jotta varsalla olisi jo alusta lähtien hyvät lähtökohdat elämässään, eikä tarvitsisi ihan kaikkea jännittää uudessa paikassa.
Pääasiassa omat hevosemme kilpailet koulu- ja askellajiratsastuksessa, sekä valjakkoajossa, joten näihin lajeihin kasvattimme myös suuntaavat, kunhan ovat siinä pisteessä, että kisaaminen on ajankohtaista.

Kasvateillemme toivon aktiivista ja pysyvää kotia, jossa ne pääsevät kilpailemaan ja jatkamaan sukuaan. Välillä voin tarjota kasvateille myös kisausapua, tällöin todennäköisesti laitan asiasta topicin Keskustaan. Voin myös mahdollisesti auttaa valmennusten kirjoittamisessa.

Kasvatusliitteenä käytämme loppuliitettä v. More friisiläisille ja loppuliitettä More andalusialaisille varsasta riippuen.

Meiltä on myös mahdollista saada tilausvarsoja! Jos löydät itseäsi kiinnostavan yhdistelmän, orin tai tamman, ota rohkeasti yhteyttä joko Keskustassa, Discordissa tai sähköpostitse ja keskustellaan asiasta!

Myyntiehdot

- Kasvatin sivut kuukauden kuluessa sovitulla tavalla.
            - Discordissa yv:llä, Keskustan chatissä/topicissa tai sähköpostitse.
- Perustietoja ei saa muuttaa.
            - Perustiedot: nimi, sukupuoli, suku, rotu tai syntymäaika (ellei erikseen sovittu)
               - Kasvatin saa ruunata, kunhan siitä on mahdollista saada pakaste/pakasteita

- Kasvattajaksi merkitään Jaana K., Aramore Baroques.
- Ostajalla oltava VRL-tunnus, koska kasvatti rekisteröidään VRL:oon.
- Mikäli joudut luopumaan kasvatista, tarjoa sitä ensin minulle.
- Mikäli kasvatin osoite muuttuu, pyydän ilmoittamaan siitä.

Tiedot rekisteröintiä varten:


- Kasvattajaliitteet; friisiläiset: ** V. More, muut ** More.
- Kasvattajaksi tallin tunnus ARAM2582. (Lisäksi voi laittaa myös VRL-03669)
- Kasvatusmaa: Espanja.