Tervetuloa

Ensimmäisen kerran Aramore Baroques näki päivänvalon vuonna 2017. Iloa ei kuitenkaan kauaa kestänyt ja löin pillit pussiin tallin kanssa. Tuolloin olin ehkä liian ankara itselleni ja kun ei homma kulkenut niin kuin olin suunnitellut, niin turhapa sitä oli muka silloin enää jatkaa. Suurin osa hevosista myytiin, jokunen jäi itselleni yksityishevoseksi ja niiden kanssahan tuota piti vain olla.

Kiinnostus isompaan talliin kuitenkin heräsi uudelleen ja kun pistin uuden tallin pystyyn, niin sinnehän muutti jo Aramoressakin asunut Rocky ja myöhemmin tuli hankittua myös lisää friisiläisiä. Tilojen käydessä pieneksi, heräsi ajatus palata takaisin Aramoren tiloihin. Paljon piti töitä tehdä, että tilukset olivat jälleen siinä kunnossa, että siellä pystyi hevosia pitämään, mutta nyt me olemme taas täällä. Hämähäkin seitit pyyhittyinä, aidat korjattuina ja ratsastusalueiden pohjat sekä rakennukset kunnostettuina.

Aramoressa nimensä mukaisesti asustaa barokkihevosia, joista pääasiassa edustettuna on friisiläiset sekä andalusialaiset. Muitakin saattaa mukaan eksyä, mutta pääpaino on ja tulee olemaan edellä mainituissa roduissa. Enää ei nuttura kireällä tätä hommaa tehdä, vaan hevoset kisaavat omaan tahtiinsa, ehkä käyvät näyttelyissä, laatuarvosteluissa ja kantakirjatilaisuuksissa, mutta mistään ei isompaa stressiä oteta. Kaikki tapahtukoon omalla painollaan ilman liiallista stressiä. Kivaahan tämän harrastamisen pitäisi olla!

- Jaana K. VRL-03669 (@)

Uusimmat päivitykset

10.03.2024 - Päädytty aloittamaan alusta Aramoren kanssa ja aloitettu rakentamaan sivuja!

Linkkilista

Hemgård