EV - Estevarsojen laatuarvostelu
Estevarsojen laatuarvostelu

EV - virtuaalinen laatuarvostelu

Tervetuloa estevarsalaatuarvostelun sivuille! Estevarsojen laatuarvostelu on tarkoitettu siis nimensä mukaan hevosille, jotka eivät ole vielä saavuttaneet aikuisikäänsä. Onhan se näille nuoremmille hevosille kamalaa katsoa, kun vanhemmat pääsevät laatuarvosteluihin näyttämään taitojaan ja kykyjään - miksei siis myös nuoremmille hevosille voisi tarjota tätä mahdollisuutta? Arvostelu ei ole kuitenkaan virallinen, ja koska tulokset suoritetaan lähes kokonaan arvonnalla, palkintoa ei tule tuijottaa liian tarkkaan.

EVL on perustettu vuonna 2011 Zikin toimesta, joka ylläpitikin laatuarvostelua vuoteen 2017 saakka. Pääsivujen tekstit ovat entisen ylläpidon kirjoittamia, pisteytys on kuitenkin uudistettu eepun ja Jaanan toimesta heidän hypätessä ylläpitoon vuoden 2017 lopussa. Uudistunut Estevarsojen laatuarvostelu avattiin toukokuussa 2018.

Tilaisuudet järjestetään Hemgårdin tiloissa jokaisen kuukauden viimeisenä päivänä. Ilmoittautumisaika on 1.-17. päivä ja ilmoittautumiseen lisää ohjeita löydät "tärkeää tietoa" -linkistä.

Terveisin, ylläpito Jaana K.
Yhteystiedot

Ylläpitäjä: Jaana K. (VRL-03669)
Sähköposti: ev@kellolehto.net

© Estevarsojen laatuarvostelu   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery   |   Otsikon kuvat © AK & ransu.kuvat.fi