Oh, you're lost?

Alppien valkoiset lakit heijastuvat edessäsi ajaessasi pientä kuoppaista tietä eteenpäin. Olet ensimmäistä kertaa matkalla alpeille laskettelemaan ja olet eksynyt reitiltäsi. Sääkään ei ole mieluinen, sillä vettä sataa kaatamalla taivaalta. Autosi kuraantuu pikkuhiljaa ajaessasi veden täyttämiin kuoppiin ja rapa lentää renkaista. Hetken päästä tie risteytyy ja huomaat kyltin, jossa lukee erikoisilla kirjaimilla Spiderwick. Olet niin eksyksissä, että päätät poiketa kohti kyltin osoittamaa suuntaa, kysyäksesi tietä. Vähän aikaa ajettuasi eteenpäin, tiheä metsä alkaa harventua ja tien reunoille ilmestyy puuaitoja. Osa hevosista on huomannut sinut ja lähtenyt juoksemaan kilpaa autosi kanssa. Nyt edessäsi odottaa henkeäsalpaava näkymä, iso tila, jossa on monta tallirakennusta ja ihmisiä hevosineen, jotka kuhisevat kuin muurahaispesässä. Sinä hetkenä tiedät, että näin oli tarkoitettu käyvän. Päätät jäädä hetkeksi tutustumaan talliin ja hevosiin, ennen kuin lähdet jatkamaan matkaa määränpäähäsi hyvien ajo-ohjeiden kera!

Willkommen my friend!

Spiderwick on 2015 vuonna perustettu virtuaalitalli, joka on jatkumoa entiselle projektilleni Spröde Sporthorsesille. Spiderwickin piti toimia alunperin pienenä kymmenen paikkaisena tallina brandenburginhevosilleni, mutta lopulta talli koki laajennuksen 2015 vuoden syksyllä mukaan astuessa muunkin rotuisia puoliverisiä. Ja tässä sitä ollaan, edelleen laajentuneina ja uutena valikoimaamme ovat saapuneet ratsuponit ja täysiveriset. Tämä monen sadan hevosen paikkainen talli sijaitsee murnaussa lähellä alppeja. Tallilta on matkaa vain vajaa 70km muncheniin, joten sivistyksen pariin on lyhyt matka. Jos haluat lukea enemmän tietoa tallistamme ja sen puitteista, suosittelen tutustumaan esittely sivuumme.

Talli siis aloitti brandenburghevosten kasvatuksella laajentuen isommaksi kokonaisuudeksi 2016 vuoden kesällä. Pääasianamme on kasvattaa täydellisiä varsoja jalostukseen ja kilpailukentille, antaen jollekkin loistava rakenteisen ja hyvä luonteisen elämänkumppanin. Joten kasvatustoimintamme on hyvin tarkkaa ja suunniteltua, jotta saamme aikaiseksi vain sopivan luonteisia ja täydellisellä rakenteella varustettuja yksilöitä. Meiltä löytyy lajiin kuin lajiin loisto yksilöitä, jotka tulevat ehdottomasti loistamaan kilpakentillä! Jokaisen meillä kasvavan varsan nimessä on liite Spider, joka tulee tallimme nimestä ja juontuu myös Spröde Sporthorsesin ajoilta, jolloin kyseinen liite oli siellä käytössä muutaman varsan ajan. Kasvattajaliite löytyy yleensä nimen takaosasta, esim. Bella Spider. Lisää kasvatustoiminnastamme voit lukea kasvatus -sivuiltamme.


Catia

virtcatia@gmail.com | VRL-00801

Suosittele meitä kenties virallisella tallilistalla?
Päivitetty viimeksi 02/2017

Linkkilista

Stall Katina (swb)
Hukkapuro (fwb)
Le Château de Raconteur (sf)
Rivalry
Sadun Virtuaalihevoset
Las Vegas

Shadow (fwb, kwpn)
Kilkenny (ish)
Hex Sporthorses (trak)
Krypton Brandenburgers (brdbg)
Wiherkangas (trak, fwb)
Prime Sporthorses (brdbg, sf, westf, fwb)

Kaartin Hevoset (fwb)
Alondra (rhld, old)
Noack Warmbloods (holst)
Coco Warmbloods (kwpn, fwb)
Brokeback (hann, trak, holst, old)
Marvellous Herrings

Rêve de Haussea (kwpn)
Whitehall (fwb)
Defective
Scaon Sporthorses (hol)
Grey Hanoverians (hann)
Castlelyons (ish)


All rights reserved © Spiderwick 2016
kuvat © CC-BY-2.0
this is a virtual stable | tämä on virtuaalitalli