KARHUMETSÄ

Suomenhevosia rakkaudella vuodesta 2016

Tervetuloa!

Suomenhevosten kasvatus on kuulunut minun virtuaalielämääni jo monta vuotta. Koko harrastusaikanani minulla on ollut omistuksessa vähintään yksi suomenhevonen, joten suomenhevosten kasvatusta ei minusta saa pois. Ainoastaan aikojen saatossa tallin nimi on muuttunut ja muovautunut erilaiseksi. Olen kasvattanut suomenhevosia kasvatusnimien Juurtumaton, Vennamon ja nykyisyydessään Karhumetsän alle.

Karhumetsä on tullut jäädäkseen. Halusin tallille nimen, joka liittyy jotenkin luontoon. Karhut kun ovat isoja ja leppoisia, kuten suomenhevosetkin ovat. Metsä on myös rauhantyyssija ja rentouttava paikka, kuten on myös tallimme. Näin voimme todeta, että tallin nimi sopii meille loistavasti!

Tämä virtuaalinen tallimme sijaitsee Suomen Satakunnassa, pienessä maalaiskylässä. Päätavoitteenamme on jalostaa mahtavalla luonteella varustettuja, hyvä rakenteisia suomenhevosia juuri sinulle sopiviin tehtäviin. Omat hevosemme käyvät kilpailemassa porrastetuissa kilpailuissa aina maksimitasolleen asti, joten voimme taata kasvattimme olevan jo valmiiksi taitavia painoituslajissaan. Alkuliitteestä Karhumetsän ** voitkin tunnistaa meiltä maailmalle lähteneet suomenhevoset. Toivottavasti viihdyt ja harkitset hankkivasi meiltä oman mahtavan suomenhevosen!

Catia

virtcatia@gmail.com | VRL-00801