Elfengård

ETUSIVU GOTLANNINRUSSIT SHETLANNINPONIT NORJANVUONOHEVOSET KASVATUS

Tervetuloa

Elfengård on täysin virtuaalinen talli, joka sijaitsee jossain virtuaalisen ruotsin ja suomen rajamailla. Talvet meillä ovat pääosin kylmiä, mutta se ei ole meidän karvaturpiemme menoa haitannut. Siksi olemmekin valinneet kasvatusrotumme näihin oloihin sopivaksi, sillä kasvatustoimintamme painoittuu gotlanninrussponien, shetlanninponien ja norjanvuonohevosten laadukkaaseen kasvatustyöhön. Aina Elfengårdista on russeja ja shetlanninponeja saanut, mutta nyt vuonna 2018 talliin saapuu myös ensimmäiset norjanvuonohevoset!

Tallin toiminta on alkanut ensimmäisen kerran vuonna 2015. Silloin talli täyttyi ensimmäisistä gotlanninruss- ja shetlanninponeista. Jossain vaiheessa mukana olivat myös pienimuotoisesti muiden ponirotujen yksilöitä, mutta halusimme lähteä jälleen tekemään tuttua ja turvallista jalostustyötä nimenomaan pohjoiseen soveltuvien ponirotujen kanssa. Kaikki kasvattimme tunnistaakin liitteestä Elfengård, joka on sijoitettu nimen etuosaan.

Toki, järjestämme myös paljon valjakkoajokilpailuja tallillamme, koska pääosin jokainen tallissa asustava yksilö pääpainoitteisesti niissä kilpailee. Talliltamme löytyykin oivat puitteet niiden järjestämiseen. Myös rotukohtaisia näyttelyitä on tarjolla nyt ja tulevaisuudessa!

Pidemmittä puheitta, tervelutoa tutustumaan!

Catia, virtcatia@gmail.com, VRL-00801

Info
» viimeisin päivitys 07.06.2018
- uusi ulkoasu päivitetty nettiin asti!
Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!
Suosittelemme:
» Valjakkoajojaos
» SHLA
» Marsupienen Russiarkisto

KAIKEN MATERIAALIN © ELFENGÅRD 2018
tämä on virtuaalitalli - this is a sim-game stable