Tervetuloa Elfengårdiin!

Elfengård on virtuaalinen talli, jonka pääpainoituksena on jalostaa virtuaalimaailmaan laadukkaita gotlanninruss- ja shetlanninponiyksilöitä. Tallilta löytyy myös pienimuotoisesti muidenkin ponirotujen kasvatustoimintaa, mm. dartmoor, new forest, mutta pääasiassa meiltä löytyy vain russ- ja shetlanninponikasvatteja muutamia yksilöitä lukuun ottamatta. Tallilla järjestetään myös kilpailutoimintaa pääosin valjakkoajossa, mutta myös koulu-, ja estekilpailujakin löytyy. Valjakkoajon lisäksi meillä järjestetään pääosin rotunäyttelyitä, totta kai russ- ja shetlanninponeille.

Elfengård sijaitsee Ruotsin pohjoisosassa, lähellä Suomen ja Ruotsin rajaa, pienessä kylässä nimeltä Tallvik. Vaikka talvet ovatkin pääosin kylmiä, se ei meidän karvaturpiemme menoa haittaa. Maisemat ovat upeat, ja niin ovat tallimme puitteetkin. Tilalta löytyy komean kokoiset tallit poneja varten, maneesi, ratsastuskenttä, näyttelyitä varten rakennettu kenttä ja muutama maastoeste läheiseltä metsäpolulta. Kaikki, mitä jokainen tilanomistaja voi toivoa ja tahtoa. Tahdomme poneillemme parasta, joten he saavatkin parasta tarjontaa meiltä!

Maailmalle lähteneet kasvattimme tunnistaa liitteestä Elfengård, joka on liitettynä nimen etuosaan. Muun rotuiset ponikasvatit tunnistaa liitteestä Elfen, joka myös on liitettynä nimen etuosaan. Miksi kaksi kasvattajanimeä? Koska haluamme nähdä vain russponien ja shetlanninponien sukutauluissa tallin nimen, ja muiden ponien sukutaulussa osan siitä.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan meidän ponitarjontaamme!

Catia
VRL-00801, virtcatia@gmail.com

Info

  » viimeisin päivitys 09/2016
  - Tallin ulkoasu vaihtui jälleen. Mutta nyt, pysyvästi.

Suosittelemme:
  » Virtuaalinen Russponiyhdistys
  » SHLA
  » Marsupienen Russiarkisto
 

Kaiken © Elfengård 2016, ellei toisin mainita!
this is a virtual stable - tämä on virtuaalitalli