Hemgård

Hemgård Glic Piocaid  - virtuaalihevonen

KTK-I


© Juli

  • Connemaranponi, ori
  • 145cm, mustankimo
  • Syntynyt 04.04.2023 Suomessa
  • Rekisterinumero VH23-035-0092

Ponikantakirja 20.12.2023

(20 + 20 + 20 + 20 = 80p.) KTK-I

tilaisuus 00.00.00

ei vielä tulosta

tilaisuus 00.00.00

ei vielä tulosta

Poka on hyvin itsenäinen poni, joka ei oikein seurasta väliä. Ihmiset on ihan okei, mutta muuten ori viihtyy enemmän omissa oloissaan. Hoitaessa se seisoo kiltisti paikoillaan, kuten hyväkäytöksisen ponin kuuluukin, mutta ei se ylimääräisistä lääppimisistä välitä. Paras on siis, kun hoidat orin ripein ottein, jotta päästään töihin ja sen jälkeen omaan rauhaan.
Varustaessa Poka ottaa kuolaimet nätisti suuhunsa ja antaa vyönkin kiristää ilman sen kummempia reaktioita. Vähän sillä inhottaa korvien koskeminen, mutta isoin reaktio mitä siltä on nähty, on ollut heilauttaa korvaa.

Taluttaessa ori kävelee nätisti vierellä ja juuri sinne minne viedään. Ikinä ei ole tullut vastaan asiaa, jonka ohi, yli tai ali poni ei voisi kävellä, vaan se luottaa, ettei ihminen sitä vaaralliseen paikkaan vie ja se myös tietää, että ei sillä loppujen lopuksi kauheasti vaihtoehtoja ole.

Ratsuna Poka on tasaisen varma suorittaja. Ei se mikään liikeihme ole, mutta oikein mainio hyvänmielen poni se on. Sen kanssa on miellyttävä ja helppo työskennellä. Toisaalta Poka tekee asiat juuri, kuten ne pyydetään, joten jos avut on sinnepäin, niin on ehkä suorituskin vähän sinnepäin.
Sileällä ori vastaa pohkeeseen hyvin ja kyllä sen ihan kivasti taipuukin, kunhan ratsastaja osaa sen oikein päin ratsastaa. Pokan vahvin taito sileällä on todennäköisesti temmonvaihtelut, koska niitä se tarvitsee myös esteillä. Orin selässä on todella mukava istua ja askeleet ovat jokaisessa askellajissa reippaat, mutta ei kuitenkaan ollenkaan pompottavat.
Esteillä Poka herää vähän paremmin ja melkein, mutta vain melkein, voisi jopa sanoa sen innostuvan! Vähän lisää löytyy kaasua, mutta ei kuitenkaan paineta harja putkella kohti korkeuksia ja niiden yli. Ori on todella varovainen jaloistaan, mutta pyrkii tekemään parhaansa ja yrittää hypätä, vaikka ratsastaja toisikin sen huonosti esteelle.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Darragh
conn, mustankimo, 143cm
KTK-II
ii. Wilderness
conn, mustankimo, 145cm
iii. Petrichor Prancer
conn, rautiaankimo, 144cm
iie. Solitude's Eloquence
conn, mustankimo, 136cm
ie. Bláthnat
conn,tummanruunikko, 141cm
iei. Ragaire
conn, mustankimo, 147cm
iee. Macnas Aisling
conn, tummanpunaruunikko, 138cm
e. Vintage Etiquette
conn, kärpäskimo, 140cm
KTK-III
ei. French Vintage
conn, mustankimo, 148cm
eii. Mac Raghnaill
conn,mustankimo, 134cm
eie. Vindemia
conn, tummanruunikko, 147cm
ee.  Social Grace
conn, kärpäskimo, 144cm
eei. Aughrim Copper
conn, kimo, 140cm
eee. Table Manners
conn,ruunikonkimo, 148cm
ori Jälkeläisvarsan Nimi (s. 00.00.2017), emä Vanhempihepan Nimi
ori Jälkeläisvarsan Nimi (s. 00.00.2017), emä Vanhempihepan Nimi

Kilpailukalenteri
Päiväkirja

00.00.0000

Lorem ipsum...

Ulkoasu © Cery 2018 - Taustakuva © Subtlepattern