Hemgård

Hemgård Sgeulaiche - virtuaalihevonen© Tilli

  • Connemaranponi, tamma
  • 146cm, ruunivoikko
  • Syntynyt 15.02.2023 Suomessa
  • Rekisterinumero VH23-035-0093

tilaisuus 00.00.00

ei vielä tulosta

tilaisuus 00.00.00

ei vielä tulosta

tilaisuus 00.00.00

ei vielä tulosta

Lara on hoitaessa jokaisen unelmaponi! Se seisoo nätisti paikallaan ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet ongelmitta. Kaviot nousee reippaasti ja pysyy ylhäällä tarvittavan ajan, eikä niitä yritetä iskeä tuhannen auringon voimalla hoitajan jalkapöydälle. Kaikenlaisten harjojen käyttö on aivan okei, mutta kaikista paras on, kun kyhnyttää sään vierestä kumisualla tai sormin.
Suitsia laittaessa Lara saattaa vähän nostaa päätään, mutta onneksi poni on suhteellisen pieni, joten ei sen pään nostelut paljoa vaikuta asiaan. Kunhan nappaa varman otteen neidin päästä, niin kyllä ne suitset päähän saadaan! Satulavyön kiristys ei luonnollisesti ole mitään lempipuuhaa, mutta Lara lähinnä vain luimii, jos vyö hänen mielestään kiristetään liian nopeasti. Kiristele siis kaikessa rauhassa reikä reiältä, niin tammakin on tyytyväisempi.

Taluttaessa ruunivoikko kävelee nätisti hieman takaviiskossa ja juuri sinne minne sinä tahdot. Joskus, kun sitä on vienyt syömään vihreää, niin on tuntunut, ettei tamma millään irtoa rinnalta ja hyvä ettei pyöri mukana, jos yrität kääntyä vaikka suoraan sitä kohti, että se älyäisi voivansa mennä syömään. Yleensä sille sitten viitataankin kohti ruohikkoa vasemmalla avokämmenellä samalla, kun ponia kohti käännytään. Tällöin se yleensä tajuaa, että nyt saa syödä.

Ratsuna Lara voi alkuun tuntua vauhdikkaalta ja vähän jopa haastavaltakin tapaukselta. Se myös turtuu äärettömän helposti, joten on parempi heti alkuun olla hyvin selkeä, eikä antaa ponin juosta alta. Kaikista paras on ottaa se yleensä ympyrälle, jos se tuntuu juoksevan alta ja siinä ottaa homma hallintaan.
Sileällä Lara on vöhön hankala, koska sen mielestä koulun tuuppaaminen on äärimmäisen tylsää. Kyllä se työnsä tekee, mutta aika haluttomasti ja senpä takia ei meidän neidillä ole kouluaitojen sisäpuolella käyty tuomarin edessä.
Esteillä Lara syttyy! Siitä tulee paljon ryhdikkäämpi ja se näyttää löytävän uudet jouset alustaansa. Ruunivoikolla on kyllä paha tapa myös kuumua, mutta kun ratsastaja on kartalla ja mielellään jopa askeleen tammaa edellä, niin homma sujuu oikein kivasti ja reippautensa vuoksi se onkin äärimmäisen hyvä esteponi aikaa vastaan ratsastaessa.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Donnchad
conn, ruunivoikko, 145cm
ii. Lorenzo
conn, 146
iii. Thunder Prince
conn, 147cm
iie. Anna
conn, 144cm
ie. Grey Joyce
conn, 143cm
iei. General Rivalry
conn, 143cm
iee. Winter Roche
conn, 140cm
e. Vintage Etiquette
conn, kärpäskimo, 140cm
KTK-III

ei. French Vintage
conn, mustankimo, 148cm
eii. Mac Raghnaill
conn,mustankimo, 134cm
eie. Vindemia
conn, tummanruunikko, 147cm
ee.  Social Grace
conn, kärpäskimo, 144cm
eei. Aughrim Copper
conn, kimo, 140cm
eee. Table Manners
conn,ruunikonkimo, 148cm
ori Jälkeläisvarsan Nimi (s. 00.00.2017), emä Vanhempihepan Nimi
ori Jälkeläisvarsan Nimi (s. 00.00.2017), emä Vanhempihepan Nimi

Kilpailukalenteri
Päiväkirja

00.00.0000

Lorem ipsum...

Ulkoasu © Cery 2018 - Taustakuva © Subtlepattern