Hemgård

Quick Creepy - virtuaalihevonen

KTK-iii


© Stutteri Stjernen (Thank you! This is a sim-game horse!!)

  • Shetlanninponi, ori
  • 101cm, mustanpäistärikkö
  • Syntynyt 23.02.2014 (9v)
  • Rekisterinumero VH23-017-0164

Ponikantakirja 20.06.2023

16 + 17 + 17 + 17 = 67p. KTK-III

arvostelu 00.00.0000

ei vielä tulosta

tilaisuus 00.00.0000

ei vielä tulosta

Kun kävimme ensimmäisen kerran katsomassa Kepaa, seisoskeli se itsekseen orilauman laitumella ja ei sitä näyttänyt kiinnostavan saapuvat ihmisetkään. Myyjä kertoi sen tottuneen viettämään aikaa itsekseen niin tarhassa, kuin laitumellakin, joista sen löytääkin yleensä seisomassa etäämmällä muista. Jos muut orivat sitä tulivat haastamaan, se kyllä osoitti selvästi ettei hänen kanssaan pelleillä. Ori kuitenkin sietää muiden eläinten ja ihmistenkin läsnäoloa, mutta ei erityisemmin hakeudu niiden seuraan.

Hoitaessa Kepa arvostaa suoraviivaista ja nopeaa toimintaa. Se ei viihdy pitkään hoidettavana tai rapsuteltavana ja jos näistä jompaakumpaa yrittää, niin ponista kyllä huomaa, kun se vetäytyy omaan kuoreensa. Ei se siis paikalta poistu, mutta siitä tulee jotenkin hirveän passiivinen ja yhteistyöhalukkuus häviää.
Kepa nostaa kaviot nätisti, kun homma hoidetaan sujuvasti ja nopeasti, mutta jääpä haaveilemaan tai tutkimaan kavioita tarkemmin, niin ori kyllä nykäisee kavionsa pois otteesta ja liimaa sen maahan. Tämän vuoksi Kepa ei ole kengittäjänkään suosiossa ja samaisesta syystä Kepa onkin kengätön, jolloin kengittäjän tapaamisessa ei orin mielestä liikaa aikaa mene.

Taluttaessa Kepa jatkaa itsenäistä linjaansa, mutta käyttäytyy kuitenkin asiallisesti. Se kulkee reippaasti eteenpäin, eikä se yleensä juuri hermoile tai säiky turhia, koska tarkoituksena on siirtyä paikasta A paikkaan B, eikä siinä tarvita mitään turhuuksia välille.
Kepa kulkee yleensä kuitenkin hieman edellä, mutta ei kuitenkaan kisko tai yritä lähteä omille teilleen. Sillä on vain tapana kävellä hieman etuviistossa.

Ajaessa Kepa on melko mukava, vaikka sen mielestä onkin vähän tylsää kävellä pitkiä matkoja tai ravailla hitaasti eteenpäin tappavan tasaista suoraa. Se ennemmin etenee nopeahkoa, mutta tasaista tahtia toteuttaen kuitenkin ohjastajan avut ongelmitta.
Jos Kepan mielestä edetään liian hitaasti, yleisin reaktio tähän on pään viskominen ja pienoinen kiihdyttely, mutta se kuitenkin kuuntelee, jos sille kertoo, ettei vauhti nyt vaan kiihdy ja edetään sitä tahtia, kuin ohjastaja tahtoo.
Kepa on erilaisilla alustoilla todella varmajalkainen ja joku onkin sanonut sen johtuvan suuresti myös kengättömyydestä, kun poni tuntee alustansa paremmin. Harvoin se on myöskään säikkynyt ajaessa, koska silloinkin ollaan suorittamassa asiaa x, eikä siinä voi alkaa temppuilemaan. Jos metsässä Kepan mielestä on jotain epäilyttävää, nostaa se yleensä päänsä ylös ja saattaa jopa hidastaa vauhtia, kuin sanoen, että nyt pitäisi ohjastajankin kiinnittää johonkin huomiota.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. This is Halloween
she, mustanpäistärikkö, 105cm
ii. Halloween Screams
 she, rautiaanpäistärikkö, 106cm
iii.  Haunted Night
  she, musta, 104cm
iie.  Scream Queen
  she, rautiaanpäistärikkö, 100cm
ie. HalloWishes
 she, mustankimo, 97cm
iei. Happy Halloween!
  she, mustankimo, 105cm
iee.  Haunted Mansion
  she, kimo, 90cm
e. All Saints
she, musta, 94cm
ei. Jack O' Lantern
 she, punarautias, 105cm
eii.  Legend of Sleepy Hollow
  she, rautias, 92cm
eie.  TrickOrTreat
  she, punarautias, 102cm
ee. Day of the Dead
 she, musta, 96cm
eei. Mickey's Halloween Party
  she, musta, 100cm
eee. Knott's Scary Farm
  she, mustanruunikko, 95cm


shetlanninponiori Jälkeläisvarsan Nimi (s. 00.00.2017), isä/emä Vanhempihepan Nimi, omistaa Jaska Jokunen
shetlanninponiori Jälkeläisvarsan Nimi (s. 00.00.2017), isä/emä Vanhempihepan Nimi, omistaa Jaska Jokunen

Kilpailukalenteri
Päiväkirja

00.00.0000

Lorem ipsum...

Ulkoasu © Cery 2018 - Taustakuva © Subtlepattern