Hemgård

Deamonous Story - virtuaalihevonen

© BK-Horses (THIS IS A SIM-GAME HORSE!)

  • Suomalainen puoliverinen, tamma
  • 165cm, musta
  • Syntynyt 25.04.2021
  • Rekisterinumero VH00-000-0000

Kantakirjatilaisuus 00.00.2021

ei vielä tulosta

KRJ Laatuarvostelu 00.00.2021

ei vielä tulosta

Kouluvarsojen laatuarvostelu 00.00.2021

ei vielä tulosta

Herkkä varsa, joka vaatii päättäväistä käsittelyä. Voisi sopia yhden ihmisen hevoseksi, tai sitten kaipaa ainakin rauhallisia ja päättäväisiä käsittelijöitä.
Ratsuna tulee todennäköisesti olemaan toimiva ja herkähkö ratsastaa ja parhaina päivinään saattaa toimia melkein ajatuksen voimalla.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Devilious Mind
fwb, m, 175cm
KRJ-III
ii. Mind Me to Love evm iii. Minding Lovers evm
iie. Loreley evm
ie. Devilious Marielle evm iei. Devilious Edward evm
iee. Mariotte evm
e.  Rundstroms Emilia
swb, 165cm
ei. Maximilian evm eii. Maxwell evm
eie. Flicka evm
ee. Rundstroms Ellie evm eei. Jaguar evm
eee. Elizabeth evm
Devilious Mind musta 175-senttinen suomalainen puoliverinen kilpaili uransa vaativissa koululuokissa. Ori keräsi urallaan useita sijoituksia sekä muutaman voitonkin, ennen kuin se siirtyi jalostuskäyttöön. Se on myös palkittu kouluhevosten laatuarvostelussa kolmannella palkinnolla.

Mind me to love oli luonteeltaan todella vaativa ori. 162-senttinen hevonen ei ollut iso, mutta sen ego oli kuin se olisi shiren kokoinen. Tummanruunikon orin kanssa vaadittiinkin todella paljon aikaa ja kärsivällisyyttä jotta sen kanssa tuli toimeen, ja vain muutama henkilö pystyikin tehdä töitä orin kanssa. Kuitenkin kun sille löydettiin oikea ratsastaja ja sen koko potentiaali saatiin käyttöön, menestyi Melon hyvin kilparadoilla. Orilla kerettiin astuttamaan vain kaksi tammaa ennen kuin se mursi jalkansa niin pahasti että ori jouduttiin lopettamaan.

Minding Lovers moni ei uskonut että hevosesta tulisi ikinä mitään, sillä nuorena Moonina tunnettu hevonen ei näyttänyt oikein miltään liikkuessaan vaikka sen vanhemmista oli jäänyt muita hyviä kouluratsuja ennen sitä. Kuitenkin kisapaikoilla ruunikko 168-senttinen ori heräsi eloon ja valkoisten aitojen sisälle päästyään ei voinut monesti uskoa että kyseessä oli sama hevonen jonka oli nähnyt melkeimpä kompastuvan omiin jalkoihinsa kotioloissa. Ori teki menestyksekkään kisauran jonka jälkeen se siirtyi jalostuskäyttöön ennen lopullisia eläkepäiviään.

Loreley tämän tamman saapuessa isommille kisaradoille moni ei edes voinut ymmärtää miten oli mahdollista että se ruunikko ampaisi suoraan tähtiin. Lei:nä tunnettua tammaa ratsasti siinä vaiheessa vielä tuntematon ratsastaja, mutta hän oli todella päättäväinen ja motivoitunut joten jokainen rata mitä tamma suoritti oli edellistä parempi ja treenatumpi. Pian tamman omistajan puhelin soikin koko ajan, kaikkien halutessa tammasta varsan. Lei varsoikin viisi kaunista ja hyvä liikkeistä varsaa huippuoreista.

Devilious Marielle 177-senttinen tamma oli kovan onnen hevonen ja se ei kerennyt kisaamaan uransa aikana kovinkaan montaa ehjää kisakautta, sillä melkeinpä aina sen kuntoutuessa edellisestä vammasta tummanruunikko onnistui loukkaantumaan uudelleen tai sen ratsastaja oli poissa pelistä. Pidemmillä sairaslomilla tamma yleensä astutettiin jos varsan kantaminen vain oli mahdollista ja Ellenä tunnettu tamma varsoikin kuusi kaunista varsaa, joista kaikki ovat saaneet ripauksen emänsä kokoa.

Devilious Edward lähemmäs 180-senttinen ori oli iso, mutta silti lempeä kuin ruuna. Orin kunnollinen kisaura alkoi todella myöhään, sillä kukaan ei oikeastaan muistanut orin olemassa oloa vaikka sitä ratsastettiinkin aktiivisesti. Eddynä tunnetun tummanruunikon orin vaihtaessa kotia sitä alkoi näkymään enemmän kisakentillä ja hyvän menestyksensä ansiosta tästä tuntemattomasta orista tuli yksi puheenaihe ja kisauransa jälkeen se pääsi myös jalostuskäyttöön.

Mariotte 174-senttinen mustanruunikko tamma oli luonteeltaan todella rauhallinen ja tamman selkään uskalsi laittaa vaikka miten pienen ja kokemattoman ratsastajan. Tamman selässä onkin moni pieni ratsastajan alku ottanut ensikosketuksia ratsastukseen ja se on noussut kaikkien suosikiksi. Kisa-aitojen sisällä tamma oli kuitenkin kuin tulta ja tappuraa ja sen koko olemus ja liike muuttui ihan täysin. Marynä tunnettu tamma tekikin hienon kisauran joka valitettavasti päättyi loukkaantumiseen, jonka jälkeen se siirtyi jalostukseen.


shetlanninponiori Jälkeläisvarsan Nimi (s. 00.00.2017), isä/emä Vanhempihepan Nimi, omistaa Jaska Jokunen
shetlanninponiori Jälkeläisvarsan Nimi (s. 00.00.2017), isä/emä Vanhempihepan Nimi, omistaa Jaska Jokunen

Kilpailukalenteri

Päiväkirja

25.04.2021 syntymäpäivä! - kirj. kasvattaja

Hyvin innostuneen, vaikkakin väsyneen näköinen Sanni tuli aamulla tallin käytävällä vastaan ja ennen kuin kerkesin kysyäkkään, toinen kertoi että Emilia oli aamyöllä varsonut komean varsan.
Nainen jatkoi kertomalla että varsominen oli mennyt hyvin ja Emilia oli onnistunut projektissa yksinään, vaikka Sanni ja José olivat olleet tarvittaessa valmiita auttamaan tammaa jos tilanne niin vaatisi. Varsa oli myös päässyt hyvin ylös ja pienellä avustuksella löytänyt myös maitobaarin.
Karsinassa odottikin todellakin uusin lisäys kasvattikaartiin ja nyt täytyisi vain toivoa että kaikki menisi varsan kanssa hyvin ja siitä tulisi iso ja vahva ratsu uudelle omistajalleen.

Ulkoasu © Cery 2018 - Taustakuva © Subtlepattern