Tervetuloa!

kernas: halukas, innokas, aulis

Kernas - sana joka yhdistää kokonaisuudessaan koiraharrastukseni. Olin innokas kokeilemaan uutta ja siirtymään pois mukavuusalueeltani hevosista. Olin halukas tekemään jotain mistä saan uutta potkua ja intoa. Lisäksi olin myös aulis tarjoamaan osan innostani pentujen muodossa muille. Lisäksi ihastuin Kernas-nimeen, sillä mielestäni se on sekä lyhyt ja ytimekäs, että sopii nimeen kuin nimeen kasvatusliiteeksi.

Koiraharrastukseni on lähtenyt jo vuonna 2013 - ellei aikaisemmin - tältä vuodelta kuitenkin löysin todisteita agilitykisojen muodossa. Vuoteen 2019 asti koirat olivat Ponipalleron alaisuudessa ja pennut syntyivät Ponipalleron & PP's-kasvatusliitteillä. Koirat ja hevoset olivat kuitenkin olleet jo pitkään eri osoitteissa - hevoset hostissa ja koirat suntuubissa. Kun vuonna 2019 suntuubi ilmoitti lopettavansa, siirtyivät koiratkin hostiin. Tällöin päätin erottaa koirat tallin alaisuudesta. Nimeä mietin pitkään ja hartaasti, ennen kuin sopiva tuli vastaan.

Emme kasvata mitään tiettyä rotua - olen pyrkinyt keräämään meille laajan ja monipuolisen lauman hyväluonteisia eläimiä, joilla on kaikilla omat tavoitteensa. Omia kasvattejakin on jäänyt jonkin verran meille asumaan ja ilokseni moni on muuttanut myös kennelin ulkopuolelle - tallikoiriksi ja kisaamaan.

Tervetulleeksi sinut toivottaa Veera R. ja koirat

Päivitykset

05.05.2019 - Ensimmäinen koira siirretty suntuubista, kun saimme tiedon suntuubin lopettamisesta.

01.09.2019 - Siirtyminen edistyy hitaasti, mutta varmasti. Etusivu luotu ja kennelin nimeä alettu miettimään, sillä koirat halutaan pois Ponipalleron alaisuudesta.

12.09.2019 - Kenneli sai nimen, etusivu tekstin ja bordercolliet luonteet.

25.06.2021 - Kenneli siirretty uuteen osoitteeseen.

23.09.2023 - Kenneli siirretty taas uuteen osoitteeseen.

24.09.2023 - Sivujen päätteet muuutettu html -> php.

Ulkoasu © M Layouts | Kuvat © joshDubya, visualpanic ja Mahesh Telkar