Maastoestejaos - MEJ

Virtuaalinen Maastoestejaos on kilpailujaos, jonka alaisuudessa virtuaaliharrastajat voivat järjestää maastoestekilpailuita.

Jaos on suunnattu kaikille maastoesteistä kiinnostuneille. Jaos on liittynyt Virtuaalisen Ratsastajainliiton alaisuuteen (VRL) maaliskuussa 2021, kun laitos uudelleen koodattiin. Porrastetut kilpailut ovat tulleet käyttöön samaan aikaan. Tätä ennen MEJ kisoissa ei ole vaadittu VRL tai VH-tunnuksia, mutta liittoon liittymisen myötä molemmat ovat tulleet ratsastajalle ja ratsulle pakollisiksi.

Maastoesteratsastus on nimensä mukaisesti esteratsastusta maastossa. Esteet ovat kiinteitä ja laji on hevoselle raskaampi kuin rataesteratsastus. Laji kuuluu olennaisesti myös kenttäratsastukseen, jossa kilpaillaan kolmessa eri osakokeessa; maasto- ja rataesteillä sekä kouluratsastuksessa.

Maastoestejaoksen ovat perustaneet Shira B ja VP vuonna 2005. Heidän lisäkseen jaoksen parissa ovat touhunneet Jonna K. sekä kuusnelonen. Nykyään jaosta ylläpitää yhteistuumin Jenna ja Veera R. Jaoksen yleisilme uudistui viimeksi syyskuussa 2018, uuden ulkoasun ja koristekuvien myötä. Ulkoasusta kiitos Cerylle ja kuvista felissalle (VRL-04000). Kiitokset myös Pierre, Elisa ja Ireth sivuston tekstien oikoluvusta. Kiitos Jaana K. hostauksesta kellolehto.netissä!

Ylläpito

Jenna (VRL-03515) & Veera R. (VRL-10735)
maastoeste@gmail.com

Maastoestejaos Keskustassa

Sivusto mobiilissa

Sivut eivät täysin toimi esimerkiksi puhelimella, vaan yläpalkista jää viimeinen linkki näkymättömiin. Tästä syystä jaoksen etusivu, jonne on helppo löytää muutenkin, on sijoitettu viimeiseksi sekä jaoksen, että laatuarvostelun sivuilla. Pahoittelumme!

kuvat © VRL-04000