Estevarsojen laatuarvostelu
tulokset osallistu ohjeita pisteytys etusivu

Palkinnot

EV-I 33-44p.
EV-II 21-32p.
EV-III 10-20p.
Alle 10p. ei palkintoa

Tuomarit

Rakenne: vibaja, varalla eepu
Sukutuomari: Amy, varalla Jaana K. & alaera
Lisäpisteet: Sussu, varalla Jaana K. & alaera
Arvottavat pisteet: Jaana K., varalla alaera

Osallistumisrajoitukset


EV ON SIIRTYNYT VRL:N ALAISUUTEEN -> VH-TUNNUS VAADITAAN


max. 4 hevosta / omistaja / tilaisuus Tilaisuuteen mahtuu 48 hevosta + tuomareiden hevoset Hevosen sivuilta tulee käydä ilmi ikä Tutustu pisteytykseen

Palkinnon korottaminen

Jos et ole tyytyväinen entiseen palkintoosi, on sinun mahdollista osallistua varsalla uudestaan ja yrittää korottaa aikaisempaa palkintoa. Et voi kuitenkaan osallistua saman ikäluokan luokkaan, eli jos varsasi sai palkinnon 2-vuotiaana, tulee sen uusia palkintoaan 3- tai 4-vuotiaiden luokassa. Erillisiä uusintatilaisuuksia ei järjestetä, vaan sinun tulee osallistuessa ilmoittaa, jos varsa on osallistunut jo johonkin aikaisempaan tilaisuuteen. Palkintoa voidaan korottaa kerran, ja varsa voi yrittää heti seuraavassa tilaisuudessa palkinnon korottamista. Kahdesta osallistumisesta parempi palkinto ja pisteet jäävät voimaan. Mikäli hevonen on hylätty edellisessä tilaisuudessa voi hevonen osallistua uudelleen saman ikäluokan ryhmään.

Jono & tuomarien hevoset

Yksi ihminen saa ilmoittaa tilaisuuteen kaksi (2) hevosta, mutta mikäli tilaisuus ei täyty niin jonohevoset pääsevät järjestyksen mukaan tilaisuutee. Tuomareilla ja ylläpidolla on oikeus tuoda hevosia joka tilaisuuteen, eivätkä ne vie tilaa yksityishenkilöiden hevosilta. Jokainen tuomari tai ylläpitäjä saa tuoda tilaisuuteen kuusi (6) hevosta.

Kisaaminen

Kyselyn mukaan päätettiin ainoastaan nelivuotiailta sallitavan sijoitukset.

VH-tunnus

EV on siirtynyt VRL:n alaisuuteen, jonka vuoksi osallistujilta vaaditan VH-tunnus!

Ulkoasu © M Layouts