Tervetuloa!

Bellgrove on historiansa aikanut vaihtanut nimeä ja toimintamuotokin on osittain muuttunut, mutta melkein virtuaaliharrastukseni alusta lähtien talli on pysynyt lähes samanlaisena. Toki hieman kehittyen kuitenkin. Tähän muotoonsa Bellgrove päätyi jokunen vuosi sitten - olisikohan eletty vuotta 2014. 2017 vuoden alussa lähtivät kuitenkin barokkirotuiset omille teilleen ja suomenhevoset ja shettiksetkin saivat kenkää Bellgrovesta vuonna 2016. Mutta se historiasta!

Bellgrove on tällä hetkellä puoliverisiä ja joitakin sekalaisia karvaturpia asuttava talli, jossa pyritään järjestämään kisoja ja saattamaan kasvatteja maailmalle. Bellgroven kasvateilla tulee olemaan kasvatusliitteinä ** BG tai ** BELL ja painotuksiltaan varsat ovat yleisimmin koulu- ja estepainotteisia. Muistakin painotuksista saattaa varsoja syntyä, mutta pääasiassa painotuksiltaan kasvatit ovat edellä mainittuja. 

Sijaintia Bellgrovella ei oikeastaan ole muuta kuin se, että se sijaitsee virtuaalimaailmassa ja sillä ei ole mitään tekemistä oikeiden IRL tallien kanssa.

- Jaana K. (@) & Hevoset