Hemgård

Hemgårdin talliHemgårdissa on 15 karsinaa, joista löytyy juoma-automaatit ja kääntyvät ruokakupit. Kaikissa niissä on myös muotoillut kalterit, jolloin hevonen saa päänsä käytävän puolelle oven kohdalla olevasta matalemmasta osasta ja ovet avautuvat käytävälle. Karsinoiden lisäksi tallista löytyy kaksi pesukarsinaa, joissa myös hoitotoimenpiteet voidaan tehdä ja lisäksi kolmesta kohtaa käytävältä löytyy narut hevosen kiinnitystä varten käytävälle, jos molemmat pesupaikat sattuu olemaan varattuna ja haluaa hevosen hoitaa käytävällä. Nämä kyseiset paikat löytyvät 3., 8. ja 13. karsinoiden kohdalta. Kuvassa kaksi harmaalla näkyvää paikaa karsinarivistössä ovat pesupaikat.

Karsinoiden lisäksi tallista löytyy pukuhuone/oleskelutila, jossa on jokaisen tallilaisen oma lokero, sohvaryhmä ja pieni keittiö jääkaappeineen ja mikroineen, jotta myös tallilla eväiden säilytys ja syöminen on mahdollista. Lisäksi oleskelutilasta löytyy tallin wc.

Varustehuoneessa on loogisesti hevosten varusteet sekä hoitotarvikkeet. Jokaisen hevosen varusteet ja harjapakit ovat nimikoitu ja niillä on myös oma nimikoitu paikka, joka helpottaa järjestyksen ylläpitoa ja sitä, että kaikki tallilla käyvät löytävät tietyn hevosen tavarat helposti. Varustehuoneessa on myös yleinen lääkekaappi niin hevosia, kuin ihmisiäkin varten ja sieltä on myös käynti rehu- ja kuivaushuoneeseen.

Kuivaushuoneesta löytyy kaikki kuivumassa olevat loimet, huovat, suojat ynnämuut ja lisäksi siellä on kaksi teollisuuspesukonetta, joissa hoidetaan edellä mainittujen varusteiden pesu. Kuivaushuoneessa, pesukoneiden vieressä on myös isohko kori, johon voi jättää pestävät huovat ym., jos koneisiin ei mahdu tai muusta syystä koneeseen ei niitä voi suoraan laittaa.

Rehuhuoneesta löytyy sitten rehukärryt ja kaikki käytettävät rehut. Täällä valmistellaan joka päivä rehut samalle iltaa ja seuraavalle aamulle ja oven saa myös lukkoon ihan sen varalta, jos tallista sattuu löytymään Houdini, joka osaa vailla ovet ja väin varmistetaan ettei se pääse ominpäin tyhjentelemään rehulaareja. Heiniä ei säilytetä rehuhuoneessa, vaan niille on oma pieni varastonsa tallin pääovien läheisyydessä.

Hevosten karsinat (vasemmalta oikealle)

1. Mustasuon Shottiruletti
2. Rocky v. Duren
3. Mortdecai
4.
5.
6.
7.
8. Actinium
9. Deamonous Story
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Ulkoasu © Cery 2018 - Taustakuva © Subtlepattern