Wolfgang

Kenttäpainotteinen, tavoitetaso 9: CIC3

Syntynyt15.11.2014 (12v, 28.10.2015)VH-tunnusVH15-066-0022
RotubrandenburgSukupuoliori
VäriruunikkoSäkäkorkeus174cm
TasoCIC 3 ko; Vaativa B re; 125cm me; 120cmPainoituskenttäratsastus
OmistajaCatia (VRL-00801)KasvattajaChristopher Burkhard
Saavutuksetei saavutuksia
Kuva © Spiderwick
this is a virtual horse - tämä on virtuaalihevonen

Luonnekuvaus

Wolf on yleisesti ottaen hieman nössö ori. Jos siltä ei osaa vaatia, ei se myöskään uskalla tehdä, ja se tarvitseekin vähän kaikkeen paljon ihmisen tukea.

Hoitaessa ori kannattaa pitää karsinassa, sillä siellä se pysyy paikoillaan, ja uskaltaa jopa rentoutua. Wolf nauttii siitä, kun saa viettää kahdenkeskistä aikaa oman ihmisen kanssa, ja se malttaa hyvin, vaikka kaksi tuntia, jos tarve niin vaatii. Orin kanssa pitää vaan olla rauhallinen ja varma, sillä Wolf on harvinaisen säikky tapaus. Yllättävä kolahdus jossain saattaa saada orin hyppäämään kattoon miltei kirjaimellisesti. Kuitenkin, jos kaikki sujuu hyvin, ori nostaa kaviot kiltisti, ja malttaa pitää niitä ylhäällä. Myös varusteet saa helposti heitettyä orin niskaan, kunhan vaan muistaa ne rauhalliset liikkeet.

Tarhasta hakiessa ori tulee ilomielin vastaan, sillä saattaahan siellä olla vaikka mitä pelottavaa. Antaa ottaa kiltisti kiinni, ja on taluttaessakin oikein miellyttävä hevonen. Se seuraa kiltisti ihmistä, minne ikinä pitääkin, ja välillä se suurinpiirtein kompastelee, kun on niin nukuksissa. Mutta auta armias, kun esimerkiksi tuulee; silloin ori on lähes koko ajan jokin jalka ilmassa, korvat hörössä, silmänvalkuaiset välkkyen. No, ei se siltikään ihmisen yli juokse.

Selkään noustaessa saa olla melko nopea liikkeissään. Ori saattaa alkuun olla vähän sillä tuulella, että se ei halua tehdä, mutta kun sitä tarpeeksi pyytää ja tsemppaa, niin kyllä se sitten loppujen lopuksi tekee ihan mielellään. Sileällä menosta Wolf ei nauti, mutta suorittaa kuitenkin pyydettäessä melko vaikeitakin asioita. Ori taipuu todella hienosti, ja liikkuu oikein pyydettäessä rehellisesti läpi selän. Ori on sille päälle sattuessaan todella reipas ja pehmeä sekä kevyt edestä. Esteillä ori hiukan kuumuu, ja saattaa vaikuttaa siltä, että se puree kiinni kuolaimeen, mutta kyllä se on oikeasti koko ajan hallittavissa. Esteillä ori on varma, ja se keskittyy täysillä siihen mitä tekee. Maastossa mennään kovaa, mutta ori on todella varmajalkainen, eli kaatuminen ei tule kyseeseen.

© vrl-10352

Sukulaiset

isä: Goldgräber evm
brdbg, 174cm, rn
ii: Johann Komiker evm
brdbg, 173cm, rn
iii: Siegmeister evm
brdbg, 173cm, rn
iie: Frieda evm
brdbg, 164cm, m
ie: Clara evm
brdbg, 165cm, rn
iei: Spielverderber evm
brdbg, 169cm, rt
iee: Auguste evm
brdbg, 169cm, rn
emä: Getrude evm
brdbg, 170cm, m
ei: Kostenlos Willi evm
brdbg, 170cm, trn
eii: Willhelm evm
brdbg, 175cm, rn
eie: Käthe evm
brdbg, 164cm, m
ee: Metha evm
brdbg, 170cm, prt
eei: Bernhard evm
brdbg, 170cm, rt
eee: Bianca evm
brdbg, 170cm, m

Jälkeläiset

01. brdbg-o. Mortify Thrill, synt. 10.03.2015, emä Ichor Martyr
02. brdbg-t. Kapoeira Spider, synt. 27.04.2015, emä Kiymet Nihan

Kilpailukalenteri

Ominaisuuspisteet ja kilpailutasot
Hyppykapasiteetti ja rohkeus 1752.05
Nopeus ja kestävyys 1658.21
Kuuliaisuus ja luonne 0.00
Tahti ja irtonaisuus 0.00
Tarkkuus ja ketteryys 0.00
Kenttäratsastus 3410.26 tasolla 7 / 6

Hevonen kilpailee vain porrastetuissa kilpailuissa painoituslajissaan aina maximitasolleen asti. Tämän jälkeen se siirtyy pelkästään jalostuskäyttöön.

Valmennukset ja Päiväkirjamerkinnät

00.00.0000 - Valmennus, missä?
Proin augue quam, interdum ac laoreet non, faucibus a risus. Nullam vulputate turpis id nibh aliquet at tincidunt nulla viverra. Suspendisse scelerisque venenatis nunc, aliquet accumsan nibh suscipit at. Sed quis lectus non mi sagittis ornare eu nec velit. Duis et justo tortor. In eleifend, dolor non lobortis ultrices, odio sem blandit sem, quis elementum dolor massa vitae diam. Suspendisse non eros vitae odio placerat convallis. Proin porttitor tortor faucibus metus sagittis vitae adipiscing arcu sodales.


All rights reserved © Spiderwick 2016
kuvat © CC-BY-2.0
this is a virtual stable | tämä on virtuaalitalli