Old Lane on virtuaalitalli, jonka tarkoituksena on toimia kotina valjakkoajossa kisaaville eri rotuisille tapauksille. Idea lähti etenemään siitä, kun löysin tälle klassiselle lajille sopivan paikan englannista saman nimiseltä kadulta kuin tallikin. Rakastuin paikkaan ensisilmäyksellä, joten kauppakirjat tehtiinkin heti. Niin syntyi Old Lane ja pian tallin karsinat alkoivatkin täyttyä kauraturvista ja tallin käytävillä kuultiin iloisia tervehdyksiä!

Meillä on myös pienehköä kasvatustoimintaa, mutta pääasiassa järjestämme porrastettuja valjakkoajokisoja tallin nimiin karus -hevosurheilukeskuksella, vaikka tilaa olisi meilläkin. Satunnaiset kasvattimme syntyvät yleensä ilman minkäänlaista liitettä, koska emme halua virallistaa kasvatustoimintaamme, vain painoittaa kisaamiseen. Tämän johdosta, suurinosa tallimme hevosista tulee käymään joskus elämänsä aikana valjakkojaoksen laatuarvostelussa, toiveissa se I -palkinto!

Kasvateillemme ei ole muita ehtoja kuin se, että ne rekisteröitäisiin VRL:ään ja kasvattajaksi merkattaisiin OLDL7334. Kisaaminen on vain plussaa ja itse kasvattajana olen kyllä valmis kilpailemaan kasvateillani porrastetuissa, jos omistaja niin haluaa!

Catia
VRL-00801, virtcatia@gmail.com
päivitetty viimeksi 08.07.2016

Orit

Tammat


Kaiken © Old Lane 2016, ellei toisin mainita! Taustan © Paul Townsend CC-by 2.0
this is a virtual stable - tämä on virtuaalitalli