Esittely

Kuvat klikkaamalla isommaksi.


Laitumet, sekä yksi tallirakennuksista
© Alan B. Photography, Lisenssi

Bellgrove sijaitsee siis jossain päin Virtuaalista Suomea sen kummempaa tarkkaa majapaikkaa kuitenkaan omaamatta. Tallia ympäröi mahtavat maastot ja perussuomalaiseen tyyliin maastoreitit ovat erittäin vaihtelevia korkeuseroineen, metsineen ja laakeine peltoineen. Jokaiselle siis löytyy varmasti jotakin!


© Serge Melki, Lisenssi
Talleja Bellgrovesta löytyy kaksi kappaletta, joista toinen on suunnattu tammoille ja toinen oreille. Molemmat tallit näyttävät täysin samalta sisältä rakenteiden puolesta ja karsinoiden varustuskin on samanlainen.
Jokaisen karsinan pohjalta löytyy betoni, jonka päällä kumimatto, sekä purut. Varustukseen kuuluu myös juoma-automaatti; ruokakuppi; heinäverkot ja suolakivi. Karsinoiden ovessa olevaa kahvaa käytetään säilyttämään hevosten käytössä olevia ja kuivia loimia. Ovesta löytyy myös satula- ja suitsiteline, joten varusteet voi hakea valmiiksi karsinan luo, ennen kuin alkaa hevosta varustamaan.
Suojat ja harjat, sekä muut tavarat, joita ei karsinan luona säilytetä, löytyy satulahuoneesta. Jokaisen hevosen varusteet on numeroitu, joten ne löytyy nimikoituna satulahuoneesta hevosen nimen kohdalta. Palautathan tavarat sinne minne kuuluukin, käytävillä ei säilytetä ylimääräisiä tavaroita!


© M*rten, Lisenssi
Tallipihasta löytyy tallirakennuksien lisäksi myös kaksi kenttää ja maneesi, sekä kävelytyskone, pyörröaitaus ja toki varastoja.
Toinen kentistä on pääasialliesti kouluratsastusta varten, mutta voidaan käyttää myös estekisojen aikana lämmittelykenttänä. Tämä lempinimeltään Pikkukenttä on kooltaan 25x60 metriä ja pohjamateriaalina hiekka, johon on sekoitettu kumirouhetta estämään kentän pölyämistä, sekä nopeuttamaan kentän kuivumista.
Isompi kenttä on kooltaan 35x75 metriä ja sitä käytetään pääasiassa esteratsastukseen ja kentällä yleensä onkin esteitä valmiina. Näitähän toki saa siirrellä ja asetella itselleen sopivammin ja lisää esteitäkin voi toki rakentaa varaston tarvikkeista. Estekentälläkin on pohjamateriaalina hiekka-kumirouhe-seos.
Varastosta löytyy esteiden lisäksi kouluaidat (jos eivät ole paikallaan), tötsät, palikat ynnä muut tarvittavat vermeet.

Maneesi on sitten vielä estekenttää hieman isompi, eli kokoa maneesilta löytyy 40x90 metriä ja sen saa näppärästi jaettua vaikka kahtia, jolloin toisessa päässä voi vaikka hypätä ja toisella pystyy sitten muut keskittymään kouluratsastukseen. Maneesilla on oma varasto, josta löytyy kouluaidat, estetolpat ja puomit, sekä muut tarpeelliset tavarat. Maneesissa myös pohjamateriaaleina hiekka ja kumirouhe.
Lyhyiltä sivuilta löytyy koko sivun mittaiset peilit ja ptkältä sivulta sitten 3 metriä leveät peilit kolmesta eri kohdasta - molemmista päistä ja keskeltä pitkää sivua. Lyhyissä päädyissä myös seinässä kellot, joten ajan kuluakin pystyy seurailemaan maneesissa.
Kisoja pystyy maneesissa seuraamaan ainoastaan toisesta päästä, mutta kyseessä on sen verran iso katsomo, että pitäisi suurin osa ihmisistä mahtua katselemaan.  
   
© Alex Suvoroff, Lisenssi &  Dave_S., Lisenssi

Maastojakin toki Bellgroven ympäristöstä löytyy. Kuten alussa jo mainittiin, ovat reitit erittäin vaihtelevia ja jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Lähistöltä löytyy myös järvi, jonka pohja sopii myös hevosten uittamiseen ja siellä on monet monituiset kerrat käytyy polskimassa niin hevosten kanssa, kuin ilmankin. Ranta on siis tarkoitettu niin ihmisille, kuin hevosillekin. Rannalta löytyy myös kota. jossa voi käydä paistamassa makkaraa, keittää pannukahvit tai vaikka muuten vain lämmitellä. Hevosia varten myös aita, johon ne saa kiinni. Hevosia ei kuitenkaan saa sitoa suitsista kiinni, joten otathan päitset ja riimunarun mukaan, jos ajattelet pitäväsi tauon rannalla.
Ympäristöstä löytyy rannan lisäksi kapoisia polkuja samoiltavaksi, peltoja omia laukkaralleja varten ja toki myös leveämpiä hiekkateitä, joissa voi myös päästellä jos siltä tuntuu.