Kasvatus

Aramorella kasvatus on vasta alussa. Tai no oikeastaan eihän meillä ole vielä yhden ainuttakaan varsaa. Tavoitteenamme kuitenkin on saattaa maailmaan hyvän luonteen omaavia, monipuolisia käyttöhevosia. Pyrimme valitsemaan hevosillemme sopivat astuttavat ja astujat, jonka jälkeen ennen maailmalle lähtö varsat totutetaan normaaleihin hoitotoimenpiteisiin, sekä pyritään totuttamaan niitä erilaisiin ääniin ja kulkuvälineisiin, jotta varsalla olisi jo alusta lähtien hyvät lähtökohdat elämässään, eikä tarvitsisi ihan kaikkea jännittää uudessa paikassa.
Pääasiassa omat hevosemme kilpailet koulu- ja askellajiratsastuksessa, sekä valjakkoajossa, joten näihin lajeihin kasvattimme myös suuntaavat, kunhan ovat siinä pisteessä, että kisaaminen on ajankohtaista.

Kasvateillemme toivon aktiivista ja pysyvää kotia, jossa ne pääsevät kilpailemaan ja jatkamaan sukuaan. Välillä voin tarjota kasvateille myös kisausapua, tällöin todennäköisesti laitan asiasta topicin Keskustaan. Voin myös mahdollisesti auttaa valmennusten kirjoittamisessa.

Kasvatusliitteenä käytämme loppuliitettä v. More friisiläisille ja loppuliitettä More andalusialaisille varsasta riippuen Aramoresta on mahdollista saada tilausvarsoja! Tällöin ota yhteys suoraan sähköpostiin.

myyntiehdot

-    Odotan saavani kasvatin sivut 14 päivän sisällä ostopäivästä sitä kautta, kun sovittu
-    Kasvatti tulee rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin heti, kuin mahdollista (Kasvattajaksi ARAM2582)
            -    Kasvattajaksi sivuille merkitään Aramore Baroques linkitettynä
-    Kasvatista luopuessa ensimmäisenä yhteys minuun
-    Kasvatin kuollessa tee sille muistosivut TAI tallenna Web Archiveen
-    Pidäthän lupaamasi asiat

Kasvatit 2017

Friisiläiset

00.00.0000 - skp. NIMI - emä & isä - om.

Andalusianhevoset

00.00.0000 - skp. NIMI - emä & isä - om.

.